ETSITKÖ ASIANTUNTIJAA TYÖSI TEKIJÄKSI?
-Meiltä löytyy!-

ASIAKKAILLE

Kauttamme löydät parhaat asiantuntijat, kokeneimmat johtajat työsi- tai projektisi tekijäksi. Osaamme valita juuri oikeat yksilöt, joilla on sitä kuuluisaa TALENTTIA, jota tarvitset yrityksesi töiden menestykselliseen hoitamiseen. Huolehdimme siitä, että jokaisen kauttamme vuokratun tai rekrytoidun asiantuntijan taustat on riittävällä tavalla selvitetty. Varmistamme sopivuuden tehtäviin ja tarkastamme opinto, työkokemus sekä kaikki työtaitoihin liittyvät seikat ennen työsopimuksen laatimista. Käytämme suosittelijoiden sekä entisten työnantajien yhteyshenkilöiden kertomusta luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
 

Tiedämme kokemuksesta, että jokainen henkilöstöhaaste on yksilöllinen ja että jokaisen yrityksen haasteet muuttuvat. Autamme organisaatioita löytämään johto- ja asiantuntijatason osaajia avainpaikoille.


PALVELEMME TEITÄ SEURAAVIEN TOIMIALOJEN ASIANTUNTIJOIDEN OSALTA:

 

- Juridiikka

- Taloushallinto ja rahoitus

- IT- ja teknologia

- HR

- Tekniikka ja logistiikka

- Lääkärivuokraus sekä rekrytointi

Kun lähtökohtana on asiakaskohtaisesti räätälöidyt HR-ratkaisut, jotka lähtevät yhdessä sovituista tavoitteista, myös tulokset ovat vaikuttavia.

Yhdistämme paikallisen asiantuntemuksen ja henkilökohtaisen näkemyksen koko Suomen sekä lukuisten toimialojen kattavaan verkostoon. Näin voimme antaa asiakkaillemme etulyöntiaseman kiristyvässä kilpailussa parhaista kyvyistä. Kyvyistä, jotka erottavat sinut kilpailijoista. Me teemme sen minkä lupaamme! Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta paremmat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteet päivä päivältä kiristyvillä työntekijämarkkinoilla.

SOITA meille 0453523326 tai lähetä sähköpostia asiantuntijat@job10.fi. Voit myös täyttää sivun yhteydenottolomakkeen. Palvelemme teitä koko Suomen alueella!

MIKÄLI ETSIT ESIMERKIKSI RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ, TEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÖITÄ, RAVINTOLA-ALAN TEKIJÖITÄ, KIINTEISTÖNHUOLLON TAI SIIVOUKSEN TYÖNTEKIJÖITÄ, LÖYDÄT NE SIVULTA 

 

 

PALVELUMME KAIKILLE ASIANTUNTIJA- TOIMIALOILLE:

  • Työvoiman vuokraus

  • Rekrytointi

  • Lyhyt- tai pitkäkestoinen projektinhallinta, johtaminen

  • Suorahaku

  • Vuokralääkäri- ja lääkärirekry

TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE! OTAMME SINUUN PIAN YHTEYTTÄ JA ALOITAMME MENESTYKSEKKÄÄN YHTEISTYÖN!

KIITOS että otit yhteyttä!

Lääkäri.jpg
hands-820272_1920.jpg
UgqnEjAg.jpeg